300x600
Rigatoni met Italiaans Worstrecept
Auteur: Marlynn Schotland, Urban Bliss Life
ingrediënten
1/2 pond ongekookte rigatoni https://amzn.to/2W69jzT
2 eetlepels olijfolie
1/4 pond Italiaanse worst met omhulsel verwijderd
2 tenen knoflook, fijngehakt
1/4 kopje gele ui, fijngehakt
1/4 kopje runderbouillon of rode wijn
1 blik kleine tomatenblokjes https://amzn.to/2UFmfwn
1 8-ounce kan tomatenpuree https://amzn.to/2FgYnKk
1 eetlepel fijngehakte peterselie
1 theelepel fijngehakte basilicum
Parmezaanse kaas of geraspte niet-zuivelkaas optioneel
zout en peper
Instructions
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- Voeg knoflook en uien toe en bak ongeveer 2 minuten, tot de uien doorzichtig zijn.
- Voeg gemalen worst toe aan de koekenpan en roer tot deze volledig is gekookt, ongeveer 5 minuten.
- Voeg runderbouillon of wijn toe en schroot bruine stukjes worst van de bodem van de koekenpan.
- Voeg tomaten en tomatenpuree toe, roer alle ingrediënten goed, zet het vuur laag tot medium en laat minstens 10 minuten sudderen.
- Voeg gekookte pasta en 1/4 kop gereserveerd pastawater toe aan de koekenpan en roer alle ingrediënten tot de pasta bedekt is met de saus. Voeg indien nodig meer reservewater toe om een sausconsistentie naar wens te creëren.
- Haal van het vuur. Strooi peterselie, basilicum en / of kaas net voor het opdienen. Voeg naar smaak zout en peper toe.
bron : www.urbanblisslife.com
0 Comments