300x600
Parmezaanse kaas Tilapia met 5 ingrediënten
Een heerlijke, gemakkelijke en gezonde Tilapia van knoflookparmezaanse kaas. Gemaakt met slechts 5 ingrediënten en klaar in slechts 15 minuten plat!
Hoofdgerecht
Amerikaanse keuken
Trefwoord Gebakken Vis, Gebakken Tilapia, Parmezaanse Tilapia
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 porties
Calorieën 250 kcal
Auteur De doorgewinterde moeder
ingrediënten
4 tilapiafilets elk ongeveer 8 gram
2 eetlepels gesmolten boter
Sap van 1 citroen
1 theelepel knoflookpoeder
¼ kopje geraspte Parmezaanse kaas
Zout en peper naar smaak
Citroenpartjes om te serveren
Gehakte verse peterselie voor het serveren
Instructions
- Verwarm de oven voor op BROIL.
- Plaats tilapia op een grote, omrande bakplaat die is besproeid met kookspray.
- Combineer gesmolten boter, citroensap en knoflookpoeder in een kleine kom. Borstel het botermengsel aan beide kanten van de vis.
- Leg de vis op de voorbereide bakplaat, met de onderkant OMHOOG en rooster 5 minuten. Draai de vis om, bestrooi met Parmezaanse kaas en keer nog 5-6 minuten terug in de grill. De vis schilfert gemakkelijk af met een vork als hij klaar is.
- Garneer met partjes citroen en peterselie.
Recept notities
Portiegroottes - Dit recept levert vier zeer grote porties op. Als je voor twee kookt, of als je kleinere eetlust hebt om te voeden, stel ik voor om slechts twee of drie tilapiafilets te gebruiken.
Wat te serveren met Knoflook Parmezaanse Tilapia:
Ik serveer dit gerecht vaak met pasta, rijst of knapperig brood erbij, waar mijn jongens dol op zijn. Maar naar mijn mening is een maaltijd niet compleet zonder enkele groenten op het bord. Misschien geniet je van deze opties:
- Bevroren broccoliroosjes (of uw andere favoriete bevroren groenten), gestoomd in de magnetron en gegooid met boter en zout;
- Perfecte ovengeroosterde asperges;
- Bruine suiker geroosterde eikelpompoen;
- Aardappel Aardappelpuree;
- Een eenvoudige groene salade gegooid met Italiaanse Balsamico Vinaigrette.
bron : www.theseasonedmom.com
0 Comments