Gebakken Kippentaco's

300x600


Gebakken Kippentaco's
opbrengst: 6 TACOSvoorbereidingstijd: 5 MINUTEN Kooktijd: 15 MINUTES Totale tijd: 20 MINUTEN
Gekookte kip en andere vullingen gevuld in maistortilla's en gebakken tot ze knapperig zijn. Perfect voor een snelle maaltijd of voor het bereiden in bulk.

ingrediƫnten
6 Extra dunne maistortilla's, ik gebruikte Mission
6 oz gekookte kipfilet, gehakt of geraspt (of uw keuze van vulling)
1/2 C (56 g) geraspte cheddar of kaas naar keuze

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 400F.
  2. Wikkel de tortilla's in een licht vochtige papieren handdoek en magnetron gedurende 45-60 seconden, halverwege omkeren. (Hierdoor kunnen de tortilla's gemakkelijker worden opgevouwen.)
  3. Voeg de kip en paprika's (of naar keuze) toe aan de helft van elke tortilla. Bovenkant met kaas alvorens te vouwen. Druk voorzichtig naar beneden om elke taco te verzegelen. (Als u scheuren in de tortilla's opmerkt, moet u de tortilla's nog 15-30 seconden in de magnetron zetten.)
  4. Plaats een bakplaat of een plat oppervlak met een beetje gewicht op de taco's om ze naar beneden te drukken. Dit voorkomt dat de taco's openen tijdens het bakken en helpt de kaas de taco's volledig af te sluiten zodat ze aan elkaar blijven plakken na het bakken.
  5. Bak 8-12 minuten of tot de tortilla's goudbruin zijn. Pas op dat u niet verbrandt. (Als u problemen ondervindt om ze knapperig te krijgen, verwijdert u de tweede bakplaat aan het einde van de bereiding, omdat de taco's dan zijn geseald. En het gebruik van een bakplaat in plaats van een rooster op de bodem duurt iets langer.)


Notes
Elke gebakken kippentaco heeft 3 Smart Points.
Voedingswaarden kunnen variƫren op basis van uw vullingselectie. Deze voedingsfeiten zijn met gewone, gekookte kipfilet.
Om geprepareerde taco's opnieuw op te warmen, bak of bak ze op dezelfde temperatuur als je de taco's 2-4 minuten hebt gekookt of tot ze overal warm en knapperig zijn.


bron : masonfit.com



Post a Comment

0 Comments