Rum & Coke Cakes

300x600


levert:
11 DIENSTEN
VOORBEREIDINGSTIJD:
0 UREN 10 MINS
TOTALE TIJD:
1 UUR 20 MINS

INGREDIËNTEN
VOOR DE CAKE
Bak spray
1 doos Devil's Food cakemix
1/2 c. koolzaadolie
3 grote eieren
1 c. Coca Cola
VOOR HET ROEPENDE ROOMVORMEN
6 oz. roomkaas, verzacht
6 el. boter werd zacht
1 1/2 c. poedersuiker
3 3/4 c. zware room, koud
3 el. gouden rum
1 theelepel. puur vanille extract
Snufje koosjer zout
Karamel, om te motregenen
Gouden rum knepen, voor het serveren

ROUTEBESCHRIJVING

  1. Cake maken: Verwarm de oven voor op 350 °. Vet een 9 "-x-13" bakvorm in met kookspray en bekleed met bakpapier.
  2. Klop in een grote mengkom cakemix, olie en eieren tot een glad en gecombineerd mengsel. Klop langzaam cola tot alles goed is gecombineerd. Giet het beslag in de voorbereide pan.
  3. Bak tot een tandenstoker in het midden gestoken er 25 minuten schoon uitkomt. Laat volledig afkoelen en snijd de cake in blokjes van 1 ".
  4. Maak ondertussen glazuur: klop in een grote mengkom met een handmixer roomkaas, boter en suiker licht en luchtig. Voeg room, rum, vanille en zout toe en sla tot medium-stijve pieken vormen.
  5. Plaats 4 cakeblokjes in de bodem van elk portie glas, bedek met een klodder rum slagroom en besprenkel met karamel. Herhaal de lagen totdat de glazen vol zijn.
  6. Serveer met een rumtip ondersteboven in elk glas.


bron : www.delish.com




Post a Comment

0 Comments