300x600
MINI OREO CHEESECAKE RECEPT
CURSUS: DESSERTCUISINE: AMERICANKEYWORD: COOKIES EN CREME CHEESECAKE, MINI CHEESECAKES MET OREO CRUST, MINI OREO CHEESECAKE, MINI OREO CHEESECAKE BITESPREP TIJD: 20 MINUTESCOOKTIJD: 20 MINUTESTALTIJD: MINUTESTALTIJD MINIMAAL OUDE MINIMAAL KALKTIJD: MINUTESTALTIJD MINIMAAL OUDE MINIMALE KALKTIJD: MINIMALE KALKTIJD MINIMALE KALENLIJST
Koekjes en slagroomtaart zorgt voor een rijk, smachtbaar dessert dat o zo eenvoudig is om te maken. Deze mini Oreo cheesecake-hapjes zijn perfect voor feesten en entertainment, of gewoon om thuis met je gezin te genieten!
INGREDIËNTEN
KORST:
10 Oreo-cookies
1 eetlepel boter, gesmolten
CHEESECAKE:
12 gram roomkaas, verzacht
1/2 kop suiker
2 theelepels vanille
1 ei
snufje zout
1/2 kopje gehakte Oreo-koekjes (vulling verwijderd)
TOPPING:
1 kop zware room
1/4 kopje poedersuiker
12 mini Oreo-koekjes om te beleggen
INSTRUCTIES
KORST:
Verwarm de oven voor op 350 ° F. Bereid een mini-cheesecake-pan voor door te besproeien met kookspray.
Plet de Oreo-koekjes fijn en meng met de gesmolten boter. Schep in de voorbereide pan en voeg ongeveer 1 1/2 theelepels toe aan elk putje van het blik. Druk de korst naar beneden met je vingers. Bak vijf minuten, verwijder het en laat het iets afkoelen.
VULLING:
Terwijl de korst aan het bakken is, klop je de roomkaas, suiker, vanille, ei en zout goed door elkaar. Vouw de gehakte Oreo-koekjes erin. Schep in de cheesecake-pan en vul elke put bijna vol. Tik zachtjes op het aanrecht om eventuele luchtbellen te verwijderen.
Bak 15-18 minuten, of tot de cheesecakes zijn opgeblazen en slechts een beetje schudden wanneer ze zachtjes worden geschud. Verwijder en laat afkoelen, zet dan in de koelkast.
TOPPING:
Als de cheesecakes zijn afgekoeld, klop je de slagroom licht en luchtig. Klop de poedersuiker erdoor. Spuit op de gekoelde cheesecakes en bedek elk met een mini Oreo-koekje. Genieten!
OPMERKINGEN
Je kunt in plaats daarvan ook een gewoon muffinblik bekleed met papieren voeringen gebruiken, maar je krijgt hoogstwaarschijnlijk 8-10 mini Oreo-cheesecakes in plaats van 12.
Vooruitlopen:
Deze mini-cheesecakes met Oreo-korst kunnen tot 3 dagen van tevoren worden gemaakt wanneer ze worden verpakt en in de koelkast worden bewaard. Zorg ervoor dat ze de tijd hebben gehad om volledig af te koelen voordat ze worden ingepakt en gekoeld.
Je kunt deze mini Oreo-cheesecakes zelfs een paar weken van tevoren maken, ze vervolgens inpakken en in de vriezer bewaren. Wanneer je er één wilt genieten, trek je hem er gewoon uit en laat je hem 30-45 seconden in de magnetron op 30% vermogen ontdooien.
bron : www.iheartnaptime.net
0 Comments