chocolade pindakaas zout toffee

300x600


chocolade pindakaas zout toffee
 Voorbereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 15 minuten Opbrengst: 10 1x
BESCHRIJVING
Chocolade Pindakaas Saltine Toffee! Het meest eenvoudige, heerlijke dessert voor de feestdagen. Slechts een paar ingrediënten en super gemakkelijk te maken!

INGREDIËNTEN
1 kopje bruine suiker
1 kop gezouten boter
Zoutcrackers met 1 mouw
3/4 kop pindakaas
1 1/2 –2 kopjes chocoladeschilfers
bestrooit!

INSTRUCTIES

  1. Bedek een ovenschaal van 9 × 13 met folie. Spray met anti-aanbak kookspray of vet met olie. Leg de saltines in één laag in de pan, laat een beetje ruimte tussen elke cracker en zet opzij. Verwarm de oven voor op 400 graden.
  2. Smelt de boter en bruine suiker in een kleine pan met anti-aanbaklaag. Breng aan de kook en laat drie minuten koken zonder te roeren. Giet het hete mengsel over de crackers en bak 5 minuten.
  3. Laat de pindakaas op het mengsel van hete cracker en toffee vallen; bak nog 1 minuut om te smelten. Verspreid de pindakaas. Bestrooi met chocoladeschilfers; bak nog 1 minuut om te smelten. Verspreid de chocolade gelijkmatig en bestrooi met hagelslag.
  4. Bevries of koel gedurende 1 uur of tot het is ingesteld. Breek in kleine stukjes om te serveren.


bron : pinchofyum.com




Post a Comment

0 Comments