Kaasachtige Gemalen Rundvlees Pasta Koekepan

300x600


Kaasachtige Gemalen Rundvlees Pasta Koekepan
Deze cheesy koekepan met rundergehaktpasta is een van die wonderen met één pot die een uitstekende smaak heeft. Het heeft een diepe hartige smaak die het hele gezin zeker zal plezieren.
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
15 minuten
Totale tijd
25 minuten
Cursus: rundvlees, HoofdgerechtCuisine: Amerikaans Sleutelwoord: rundergehakt, pasta met één pot, snelle diners van rundergehakt, koekepandiner
4
Calorieën: 627kcalAuthor: Judith Hannemann

ingrediënten
2 kopjes ziti pasta gekookt zie OPMERKINGEN
1 eetlepel extra vierge olijfolie
1 pond gemalen rundvlees
1/2 theelepel peper
3 teentjes knoflook fijngehakt
1 theelepel gemalen rode chili vlokken optioneel
1 eetlepel Worcestershire-saus
2 eetlepels tomatenpuree
1 ui gehakt
1/2 kopje gehakte peterselie plus meer voor garnering
zout naar smaak
2 kopjes geraspte mozzarella

Instructions

  1. Kook pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente minder 1 minuut. Reserve 1/2 kopje pasta water. Giet pasta af zonder te spoelen.
  2. Voeg ondertussen in een grote koekenpan op hoog vuur 1 eetlepel olijfolie en bruin rundvlees toe terwijl je het met een houten lepel opsplitst, ongeveer 2 minuten. Zet het op middelhoog vuur. Breng op smaak met 1 theelepel zout en 1/2 theelepel zwarte peper. Roer knoflook, uien, chilivlokken, Worcestershire-saus, tomatenpuree, peterselie en 1/2 kop pasta (of gewoon) water erdoor. Laat sudderen tot het vlees gaar is, ongeveer 8 tot 10 minuten.
  3. Meng de pasta en 1 kop mozzarella. Top met resterende kaas en dek af met deksel. Garneer met extra peterselie.


Notes
Ik gebruikte overgebleven pasta. Als je er geen bij de hand hebt, staan ​​er kookinstructies in het recept.


bron : bakeatmidnite.com



Post a Comment

0 Comments