Gooey Brownie Recept

300x600


Gooey Brownie Recept
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
25 minuten
Totale tijd
35 minuten

Dit eenvoudige recept van Chocolate Brownies is wat je zoekt als je de beste fudge brownies wilt maken. Knapperige bovenkant, super fudgy centrum en smeltende chocoladestukjes. Met 11 tips voor het maken van de beste zelfgemaakte brownies. Het duurt slechts 10 minuten actieve bereidingstijd en u hebt 9 ingrediënten nodig.

Cursus: Dessert
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: beste brownierecept, chocolade brownies, gemakkelijke brownies, fudge brownies, kleverige chocolade brownies, zelfgemaakt brownierecept
Porties: 15 brownies
Calorieën: 381 kcal
Auteur: Sabine Venier

ingrediënten
1 kop boter, gesmolten en gekoeld (226 g)
1 kopje witte kristalsuiker (200 g)
1 kop bruine suiker (200 g)
4 grote eieren
2 vanillebonen * (of 2 theelepel vanille-extract)
1 kopje bloem, lepel en niveau (120 g) voor alle doeleinden
1 kopje Hollands bewerkt of ongezoet natuurlijk cacaopoeder, lepel en niveau (84 g)
1 theelepel zout
1 + 1/4 kopjes hoogwaardige chocolade, grof gehakt (7,5 oz / 220 g)

Instructions
Verwarm de oven voor op 350 ° F / 175 ° C (in de video staat 375 ° F maar dit is een typefout, de 350 ° F zijn correct). Bekleed een 9x13 "bakvorm met bakpapier met een overhang aan de zijkanten om de brownies na het bakken gemakkelijk uit de pan te tillen. Zet opzij.

Roer in een grote mengkom boter, suikers, eieren en vanille * net tot alles door elkaar. Gebruik geen hand- of keukenmixer of je hebt te veel luchtzakken in het beslag, en dit maakt de brownies cakeachtig in plaats van fudgy. Roer met de hand met een garde. Zeef bloem, cacao en zout en roer gewoon om te combineren. Vouw 3/4 kop gehakte chocolade erin. Verspreid gelijkmatig in de voorbereide pan en strooi de resterende chocolade erover.

Bak 23-30 minuten totdat de brownies niet meer schudden en net zijn ingesteld om aan te raken. Een tandenstoker moet er vies uitkomen. Bak de brownies niet te veel of ze worden cakeachtig. Omdat elke oven anders is, stelt u de timer voor de eerste keer op 20 minuten in en controleert u elke 1-2 minuten totdat de brownies klaar zijn. Noteer vervolgens de tijd die de brownies nodig hadden in uw oven voor de volgende keer. Misschien zijn ze perfect bij de tweede keer dat je ze bakt. Ik heb de mijne precies 27 minuten gebakken. Haal uit de oven en laat 10 minuten afkoelen. Ze blijven in de pan bakken. Breng het papier vervolgens voorzichtig over in een rooster en laat het volledig afkoelen. Snijd voor het serveren in 15 brownies (5x3). Bewaren in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur tot 3 dagen.

Notes
* Snijd eerst het rechte uiteinde van de vanilleboon af. Plaats vervolgens de punt van uw scherpe mes onder het gekrulde uiteinde en snijd de vanilleboon door het midden van de boon in de lengte. Hoewel je het niet helemaal door hoeft te snijden, is het prima als je dat doet. Open vervolgens de vanilleboon en schraap de smaakvolle zaden eruit met de achterkant van je mes. Gebruik gewoon de zaden.

Aanbevelingen:

Bekijk de video voor een beter begrip.
Kijk door de procesopnames om de consistentie te zien.
De foto van de tandenstoker-test geeft opheldering wanneer het tijd is om de brownies uit de oven te halen.
Reed-blogbericht hierboven voor veel nuttige tips over het maken van de beste kleverige brownies, hoe ze te snijden, in te vriezen, enz.


bron : www.alsothecrumbsplease.com



Post a Comment

0 Comments